Fysik

HjælpEn bil starter fra hvile og accelererer med konstant acceleration på 2,5m/s2 i 10 sekunder:Beregn bilens hastighed efter de 10 sekunder

21. januar 2016 af Camillaalilji - Niveau: B-niveau

forstår ik hvordan jeg gør, en som kan hjælpe mig igang?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2016 af mathon

          v(t)=a\cdot t

          v(10\; s)=\left(2{,}5\; \tfrac{m}{s^2}\right)\cdot (10\; s)=25\; \tfrac{m}{s}


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2016 af mette48 (Slettet)

Starthastighed 0 m/s

Acceleration 2,5 m/s2 hvilket betyder at hastigheden stiger med 2,5 m/s for hvert sekund der går.

På 1 sek stiger hastigheden med 2,5 m/s2

på 2 sek stiger hastigheden med 2*2,5 m/s2

fortsæt selv


Skriv et svar til: HjælpEn bil starter fra hvile og accelererer med konstant acceleration på 2,5m/s2 i 10 sekunder:Beregn bilens hastighed efter de 10 sekunder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.