Matematik

Opgave med vektorer

21. januar 2016 af HenrySidis (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Sidder lidt fast, så jeg søger en hjælpende hånd til den vedhæftede opgave 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2016 af PeterValberg

a) Hvis T og M er parallelle, så flyver Thor i samme retning som Mjølner.

         \det(\vec{T},\vec{M})=0\quad\Leftrightarrow\quad\vec{T}\parallel\vec{M}

b) Du skal sådan set bare sætte skalarproduktet (prikproduktet) lig med 20
    og løse den fremkomne ligning for t.

          \binom{t-1}{4}\cdot\binom{1}{12}=20

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2016 af PeterValberg

c) Sæt t = 14 og bestem vinklen mellem vektorerne således: [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Opgave med vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.