Kemi

Calculate the length og LI-F bond

26. januar 2016 af Rina68 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa, Jeg skal svarer på spørgsmål 7.6 i vedhæftede.
Jeg tænker at jeg skal bruge: I =µr^2
µ har jeg berenet til 6,857 og derved får jeg I = 9,874 Amu*Å^2. Ifølge svaret skal det give 46 amu*Å^2.
Nogen der skal se hvad jeg gør galt?
Ligelédes skal jeg finde B som ejg tænker skal gøers ud fra: B=h/8*phi^2*I
Men her går det helt galt med enhederne. B skal opgives i MHz.
Håber der er nogen som kan hjælpe mig

  

Vedhæftet fil: Ch7.docx

Skriv et svar til: Calculate the length og LI-F bond

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.