Matematik

Vektorer og funktioner

27. januar 2016 af Gekido (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg sidder med den her opgave og har problemer med at at komme igang.

kan ikke lige se hvordan det skal laves til en funktion...

Er der en venlig sjæl der kan hjælpe mig? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2016 af AskTheAfghan

Hint:   S1 = (cos(v), sin(v)). S2 = ( ... , ... ). Kig på pilens retning.


Svar #2
27. januar 2016 af Gekido (Slettet)

Har siddet og fumlet med det og er kommet frem til det her, er det det samme som du tænker på?

har sat vinklen til 20 grader længden F er = 6, som er givet


Skriv et svar til: Vektorer og funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.