Matematik

En person sætter 15.000kr i banken til en fast årlig rente på 2,4%

01. februar 2016 af Triiina (Slettet) - Niveau: C-niveau
A) Hvor stort et beløb står der på kontoen efter 1 år

B) hvor stort et beløb står der på kontoen efter 2 år

Nogen der kan løse det

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2016 af PeterValberg

K_n=K_o\cdot(1+r)^n

K0 er startkapitalen
r er renten skrevet som decimaltal
n er antal år
Kn er kapitalen efter n år

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
01. februar 2016 af Triiina (Slettet)

Hvis du vil. Må du godt forklare det lidt mere detaljeret

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2016 af mette48 (Slettet)

ibeløb i bank fra start                                  15000 kr

rente 1. år 15000*2,4/100      =

beløb i bank efter 1. år       =                     15000+rente 1. år =

rente 2. år                            =          beløb i bank efter 1. år *2,4/100

beløb efter 2. år                  =            beløb i bank efter 1. år *2,4/100+rente 2.år       


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar 2016 af PeterValberg

Efter to år:

K_n=15000\cdot(1+0,024)^2=\,_{\cdots}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
01. februar 2016 af Triiina (Slettet)

Tak : )

Brugbart svar (0)

Svar #6
01. februar 2016 af PeterValberg

Se eventuelt video nr. 1,2,3 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: En person sætter 15.000kr i banken til en fast årlig rente på 2,4%

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.