Matematik
2. ordensreaktioner (kemi), spørgsmål til løsning af differentialligning
Jeg sider og kigger lidt nærmere på 2. ordensreaktioner i forbindelse med hvordan de er fremkommet og løses vha. differentialligninger.
Dog sidder jeg fast i dette trin (vedhæftet fil). Der hvor der er markeret med rødt, burde der ifølge formlen stå 1, men alligevel skal der stå [A]0 og [B]0. Hvorfor?
Svar #2
03. februar 2016 af B96 (Slettet)
Glemte at nævne, der her er at gøre med en bimolekylær reaktion, hvor koncentrationen af reaktanterne er forskellig og ikke ens som i ovenstående tilfælde :).
Skriv et svar til: 2. ordensreaktioner (kemi), spørgsmål til løsning af differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![v=-\frac{\mathrm{d} \! \left [ A \right ]}{\mathrm{d} t}=k\cdot \left [ A \right ]^2](https://media.studieportalen.dk/images/equations/09k4hF6p-bRcyT58HA59mg==.gif)
![\frac{-1}{\left [ A \right ]^2}\, \textup{d}\! \left [ A \right ]=k \textup{d}t](https://media.studieportalen.dk/images/equations/OEarnDCrKTv9NwAN3IPINQ==.gif)
![\int \frac{-1}{\left [ A \right ]^2}\, \textup{d}\! \left [ A \right ]=\int k \textup{d}t](https://media.studieportalen.dk/images/equations/sfmoYNLNK62EL9pUGhgJKg==.gif)
![\frac{1}{\left [ A \right ]_t}=kt+\frac{1}{\left [ A \right ]_0}](https://media.studieportalen.dk/images/equations/U_Ta4JWBBZdFZIMH-ZpmWg==.gif)
![{\left [ A \right ]_t}^{-1}=kt+{\left [ A \right ]_0}^{-1}](https://media.studieportalen.dk/images/equations/rLaUYc3qNSw-4Fea1_z0MQ==.gif)
![\left [ A \right ]_t=\frac{1}{kt+{\left [ A \right ]_0}^{-1}}](https://media.studieportalen.dk/images/equations/sNpkLizNghX-K76i5G1_bA==.gif)