Matematik

sammensætning af funktioner til en terning

03. februar 2016 af sanzMINISTER (Slettet) - Niveau: B-niveau

HELLO

Vi har en terning med kantlængde x

Angiv rumfanget R som funktion af x

R(x) = x3

Angiv derefter x som funktion af R

x(R)=3 * √x

Angiv overfladearealet O, som funktion af x

O(x)=x2 * 6

Angiv overfladearealet, O som funktion af R

O(R)= ?? x^3 / 6 ?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2016 af peter lind

x(R) skal være en funktion af R ikke x. Brug at den inverse til x3 er y1/3

Overfladearealet: Find arealet af en enkelt af fladerne og gang resultatet med antal af flader


Skriv et svar til: sammensætning af funktioner til en terning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.