Matematik

En simpel opgave uden hjælpemidler

04. februar 2016 af sern (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP,

Hvordan løser jeg den vedhæfted opgave? 

Jeg er klar over hvordan man opstiller en intergrale, men nu hvor vi ikke har funktionern, men en tabel over funktionerne, hvordan løser jeg så opgaven? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2016 af PeterValberg

Du skal benytte dig af, at:

\int_a^b{f(x)dx}=F(b)-F(a)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2016 af PeterValberg

Bemærk for øvrigt, at arealet af den punktmængde, der begrænses
af grafen for g og x-aksen, bestemmes som:

A=-\int_0^2{g(x)dx}=-(G(2)-G(0))

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: En simpel opgave uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.