Matematik

Hjælp igen igen

07. februar 2016 af Audioholic - Niveau: A-niveau

Hejsa alle!

Den her opgave kan jeg satme heller ikke finde ud af W (t)=at+b - fatter hat og briller (se vedhæftet billede)

Hjælp

På forhånd tak!

Anton

Vedhæftet fil: Matematik til Krizz.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2016 af 123434 (Slettet)

Du skal lave lineær regression

Husk at 1981=år 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2016 af Soeffi


Svar #3
07. februar 2016 af Audioholic

WHat? Er det bare det?

For fanden i helvede skriver de ikke det?

mange tak

Jeg går ud fra at År er x og Tid er y ikke sandt?

Kan forklare b) ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2016 af 123434 (Slettet)

3#

a)

t=år efter 1981

W=verdensrekorden i sekunder

b=verdensrekorden i sekunder i år 1981

a=verdensrekorden stiger med a sekunder i perioden hvert år i periode 1981-2007

b)

Her sætter du W=7200 og beregner dermed t


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. februar 2016 af Mawias (Slettet)

a=\frac{y_{2}-y_{1}}{x_{2}-x_{1}}

b=y_{1}-a\cdot x_{1}

Lav to punkter ud fra dine tal. Giv dem navnene y2, y1 x2 og x1 og sæt dem derefter ind i formlerne. 


Skriv et svar til: Hjælp igen igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.