Matematik

eksponentielle funktioner

07. februar 2016 af Phil2992 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg føler mig ikke sikker på denne, nogle der kan hjælpe? :)

Vækstraten for funktionen f (x) = b · ax er 17%, og f (0) = 24. Angiv tallene a og b.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2016 af PeterValberg

a = 1 + r

hvor r er vækstraten skevet som decimaltal
b er lig med tallet f(0)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
07. februar 2016 af Phil2992 (Slettet)

Tak! det var også min første indskydelse :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2016 af 123434 (Slettet)

f(0)=24 →b=24

b er værdien, når f(x)=0


Skriv et svar til: eksponentielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.