Matematik

Hjælp til opgave omhandlende vektorer

15. februar 2016 af EO1567 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen, der kan hjælpe mig med at løse opgave 4b?

Vedhæftet fil: sp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2016 af peter lind

Jeg kan kun delvis læse din fil. Jeg har problemer med det dumme docx format.

Du skal finde projektionen af F2 og F3 ind på vandret. cosinus til projektionsvinklen kan du finde af den retvinklede trekant, der har hjørnerne  A, B og loddet. Det er samme vinkel for kræfterne F2 og F3. Summen af disse kræfter skal være F1 for at der kan være ligevægt


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2016 af mathon

b)
        ligevægt kræver
                                      \frac{1}{\sqrt{1+\left (\frac{30}{x} \right )^2}}\cdot (30+20)=40\; \; \; \; \; x>0

                                        x=40

anvendt er for 0<v<90^{\circ}

                                          \cos(v)=\frac{1}{\sqrt{1+\tan^2(v)}}
                                                       


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. februar 2016 af Soeffi

#0. Må jeg spørge, hvad du fik i 4a) ? 


Svar #4
16. februar 2016 af EO1567 (Slettet)

#3

28,73 ;D


Skriv et svar til: Hjælp til opgave omhandlende vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.