Matematik

Vektor regning

15. februar 2016 af Finus1304 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har en opgave som jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg udfører, opgaven er vedhæftet. Tak på forhånd :) 

Vedhæftet fil: Blækmat 11 - opgave 2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2016 af StoreNord

Det kunne se ud som du skal tage et stykke kvadreret papir med et koordinatsystem, og så lave en tabel med en masse t-værdier og de tilhørende Ct punkter.

Hvis det er tilladt, kan jeg anbefale Geogebra.


Svar #3
15. februar 2016 af Finus1304 (Slettet)

Jeg har allerede indtegnet punkterne, det er mere de efterfølgende spørgsmål :) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. februar 2016 af Soeffi

Vedhæftet fil:Untitled.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. februar 2016 af Soeffi

#1

1) AB og AC er parallelle, hvis tværvektoren til AB prikket med AC = 0. Det kan skrives:

(3,5)·(3+4t-1,5+t-2) = 0 => (3,5)·(2+4t,3+t) = 0 <=> 6 + 12t + 15 + 5t = 0 <=> 21 + 17t = 0 <=> t = -21/17


Skriv et svar til: Vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.