Matematik
Åop 1410% på 30 dage løsning?
Svar #2
18. februar 2016 af Stats
Lånebeløb = i=1∑k(betalingi)/(1 + rÅOP)ni
1000 = 1250/x30/365
(forklaring på 30/365)
1 år = 365 dage
1/365 år = 1 dag
30/365 år = 30 dage
Vi isolere x:
1000 = 1250/x30/365.
1000x30/365 = 1250
x30/365 = 1250/1000
x = (1250/1000)365/30 = 15,103299
x = 1 + rÅOP
15,103299 = 1 + rÅOP
rÅOP = 14,103299 ≈ 1410 %
Mvh Dennis Svensson
Svar #3
18. februar 2016 af Lagunaen (Slettet)
Skriv et svar til: Åop 1410% på 30 dage løsning?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

