Matematik

Differentialligning og løsning

19. februar 2016 af emilie63 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er i tvivl om hvordan jeg skal gribe opgaven an.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2016 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. februar 2016 af mathon

Tangenten hældningskoefficient \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x} i punktet (2,-2)
er:
         \frac{2+2}{-2}=\frac{4}{-2}=-2

Tangentligning i (2,-2):
                                      y=-2\cdot (x-2)+(-2)


Svar #3
19. februar 2016 af emilie63 (Slettet)

Okay troede det var meget mere omfattende, men mange tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Differentialligning og løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.