Matematik

Bestem integralet

22. februar 2016 af Mathilde55 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Spørgsmålet/opgaven er vedhæftet. 

Vedhæftet fil: inte.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2016 af mathon

           


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2016 af mathon

Dette er det bestemte integral, som er er en talværdi.

         \int_{0}^{2}\left ( 9x^2+3 \right )\textup{d}x=3\cdot \int_{0}^{2}\left ( 3x^2+1 \right )\textup{d}x=3\cdot \left [ x^3+x \right ]_{0}^{2}


Svar #3
22. februar 2016 af Mathilde55 (Slettet)

Tak! Skal den så regnes ud? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. februar 2016 af mathon

Ja - ellers bliver det ikke en talværdi!


Svar #5
22. februar 2016 af Mathilde55 (Slettet)

Det er en opgave uden hjælpemidler - hvordan vil man kunne regne den i hovedet/ på papir ? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. februar 2016 af mathon

                         \int_{0}^{2}\left ( 9x^2+3 \right )\textup{d}x=3\cdot \int_{0}^{2}\left ( 3x^2+1 \right )\textup{d}x=3\cdot \left [ x^3+x \right ]_{0}^{2}=

                               3\cdot\left ( 2^3+2-( 0^3+0) \right )=3\cdot (8+2)=3\cdot 10=30


Svar #7
22. februar 2016 af Mathilde55 (Slettet)

Mange tak, fik jeg det også til i wordmat, kunne bare ikke se hvordan man skulle gøre det i hovedet :)


Skriv et svar til: Bestem integralet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.