Matematik

Hvad er R∘S? Fors={(1,2),(1,3),(2,3),(2,4),(3,1)}s={(1,2),(1,3),(2,3),(2,4),(3,1)} and …

23. februar 2016 af FCBARCELONA12 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej - nogen der ved om det sidste svar på dette spørgsmål er det korrekte : er lidt i tvivl mht. compositions.

Vedhæftet.

Vedhæftet fil: Sd6J6.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2016 af Therk

Der gælder at

R\circ S = \left\{ (a,b) \mid \exists c : (a,c) \in S, (c,b) \in R \right\}.

Det er altså mængden af (a,b) hvor de to sæt genkendes ved et ens koordinat og a og b er fra hvert af de to sæt. Du skal altså matche andenkoordinaterne i S med førstekoordinaterne i R - for hvert match, notér deres makkerkoordinater. Eksempelvis med punktet (1,2) i S kan du matche (2,1) i R. Det giver dig koordinatet (1,1). Gør det for alle unikke andenkoordinater fra S.


Skriv et svar til: Hvad er R∘S? Fors={(1,2),(1,3),(2,3),(2,4),(3,1)}s={(1,2),(1,3),(2,3),(2,4),(3,1)} and …

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.