Fysik

startbanens længde

23. februar 2016 af VI1000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg skal beregne en startbane mindste længede.

Flyet skal opnår farten 600 km/h. Flyet starter sin bevægelse på en startbane med den konstante acceleration 3,4 m/s2.

Jeg har tiden 600 km/t / 3,6 = 166,67 m/s.
T = 166,67 m/s / 3,4 m/s.

Jeg skal beregne startbanens mindste længde?

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. februar 2016 af hesch (Slettet)

s =  ½ * a * t2 , s = længde, a = acceleration, t = tid


Svar #2
23. februar 2016 af VI1000 (Slettet)

Super, tak for hjælpen.


Skriv et svar til: startbanens længde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.