Matematik

hurtigt matematik nemt

28. februar 2016 af SofiePL (Slettet) - Niveau: A-niveau

8*e^{x}/x

Hvad giver dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2016 af mathon

                     \frac{8e^x}{x}\; \; \; \; \; \; \; x\neq 0


Svar #2
28. februar 2016 af SofiePL (Slettet)

hvad menes der med det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2016 af Skaljeglavedinelektier

Du har: 8*e^x/x

Brug brøkregnereglen a*\frac{b}{c}=\frac{a*b}{c} - tal ganges op i tælleren.

Herved får du: \frac{8e^x}{x}  - Du kan godt have e^0, da det giver 1, men man kan og må ikke dividere med 0, og derfor får du, som mathon har skrevet, x\neq 0 - x kan ikke være 0. 


Skriv et svar til: hurtigt matematik nemt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.