Matematik

9. Klasse mini-aflevering.

28. februar 2016 af mogesn123 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej! Første gang jeg bruger studieportalen.

Jeg ville spørge om hjælp til denne matematik aflevering. 

Billede af siden : https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10386749_957335151017522_3701046843005420636_n.jpg?oh=b05c54f4a5925a7ab2e3b4dc5ee41b6e&oe=5755E96F


Svar #1
28. februar 2016 af mogesn123 (Slettet)

Håber det muligt at få noget hjælp. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2016 af Budsmoke

Hvilken opgave er det??


Svar #3
28. februar 2016 af mogesn123 (Slettet)

Hvad mener du Citer? Jeg mener alle opgaver skal laves


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2016 af Skaljeglavedinelektier

1. Prøv at løs den selv først

2. Prøv selv

3. Anden kvadratsætning

4. Prøv selv

5. Se hvad der sker for trin til trin

6. Indsæt og isoler 


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. februar 2016 af Budsmoke

#3

Ok. klart, men det fremgik bare ikke af dit spørgsmål..

Hvad er du selv kommet frem til i de forskellige opgaver??


Svar #6
28. februar 2016 af mogesn123 (Slettet)

Ingenting. 

Jeg forstår ingen af dem. 


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. februar 2016 af Budsmoke

Så skal du starte med at læse de første kapitler i din matematikbog.

Der er hints i #4 om hvad du skal læse på..


Brugbart svar (2)

Svar #8
28. februar 2016 af Skaljeglavedinelektier

Jeg vil gerne hjælpe dig lidt med nogle af opgaverne, men dette er lektiehjælp.

Spørgsmål 3: Anden kvadratsætning(vi ser bort fra minus varianten) siger at: (a+b)^2=a^2+b^2+2a*b

Dette stammer fra, hvordan man kan opfatte (a+b)^2. Det kan opfattes som (a+b)*(a+b). Hvis du ganger a, fra din første parentes, ind i din anden parentes, får du (a)*(a+b)=a^2+ab, og hvis du ganger b ind i din anden parentes, får du (b)*(a+b)=b^2+ab. Hvilket, hvis du lægger dem sammen, giver det ønskede. 

Prøv så at komme med løsningsbud på de andre opgaver eller i hvert fald løsningsmetoder. 


Svar #9
28. februar 2016 af mogesn123 (Slettet)

Tak!! Kan jeg spørge hvordan du kan lave dine a + b osv sådan? Er det bare et billede du har fundet??


Brugbart svar (0)

Svar #10
28. februar 2016 af Skaljeglavedinelektier

Tryk på fx ikonet på værktøjslinjen


Brugbart svar (0)

Svar #11
28. februar 2016 af Slashdash (Slettet)

Spørgsmål 4:

\frac{(x*50+100)*2/10-20}{10}=x


Brugbart svar (0)

Svar #12
28. februar 2016 af Skaljeglavedinelektier

Spørgsmål 4 er løst rigtigt. 


Svar #13
28. februar 2016 af mogesn123 (Slettet)

Hvordan ville i skrive det i word?


Brugbart svar (0)

Svar #14
28. februar 2016 af Skaljeglavedinelektier

Tænker du på, hvordan man skriver ligninger og formler ind i Word?


Svar #15
28. februar 2016 af mogesn123 (Slettet)

Har fx skrevet (x * 50 + 100) 10 : x 2:10 - 20 = X

Men skal have et 10 under. 


Brugbart svar (0)

Svar #16
28. februar 2016 af Skaljeglavedinelektier

Download Wordmat, det er gratis og et rigtig godt CAS værktøj. 


Svar #17
28. februar 2016 af mogesn123 (Slettet)

Please kan en eller anden hjælpe mig? Jeg kan ikke finde ud af det, og det ved at blive sent!


Skriv et svar til: 9. Klasse mini-aflevering.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.