Matematik

Lineær sammenhæng HJÆLP!! ::::::DDDDD

29. februar 2016 af carlpeder (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej guys, har fået sådan en opgave for:
I en model kan sammenhængen mellem højde og alder for drenge i alderen 5 år til 17 år beskrives ved.

y = 5,5x+110

Hvor y er højden målt i cm, og x er alderen målt i år efter det femte år.

Gør rede for, hvad tallene i modellen fortæller om drenges højde.

Men ved ikke hvad jeg skal gøre, håber i kan hjælpe :))))


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. februar 2016 af Skaljeglavedinelektier

Lineær sammmenhæng er på formen: y=ax+b

b= begyndelsesværdi, når man er 5 år, er man altså 110 cm

a = angiver det tal hvormed højden stiger per år.

Efter 5 år(man er 10 år): y=5,5*5+110=137,5 cm

Som 10 årig er man altså 137,5 cm høj. 


Skriv et svar til: Lineær sammenhæng HJÆLP!! ::::::DDDDD

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.