Fysik

Fysik Hjælp

07. marts 2016 af abdullah112 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Håberfolk kan hjælpe og gerne med formler ;)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2016 af Soeffi

#0. Der er mange opgaver og de er svære at læse, kan du nøjes med en?


Svar #2
07. marts 2016 af abdullah112 (Slettet)

JA, en er fin ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2016 af Soeffi

#2 JA, en er fin ;)

Vælg venligst en selv.


Svar #4
07. marts 2016 af abdullah112 (Slettet)

opgave 6


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. marts 2016 af Soeffi

Jeg vil sige: opdriften og en isterning vil ligge højere i rent vand end i vand + alkohol.


Svar #6
07. marts 2016 af abdullah112 (Slettet)

Tak for hjælpen Soeffi
Hvad med opgave 4 ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. marts 2016 af Soeffi

#6. Trykket ved overfladen er 101 kPa. Trykket på bunden er 101 kPa + vandets tryk = 130 kPa. Vandets tryk er massen af vand over 1 kvadratmeter gange g = 3m·(densitet af vand)·g. Dvs:

101 kPa + vandets tryk = 130 kPa => 

101 kPa + 3m·(densitet af vand)·9,82 m/s2 = 130 ·1000 Pa =>

(densitet af vand) = (130 - 101) ·1000 Pa/(3m·9,82 m/s2) = 29000/(3·9,82) (kg·m/s2/m2)/(m2/s2) = 984 kg/m3


Skriv et svar til: Fysik Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.