Matematik

Bestem cirklens centrum og radius

10. marts 2016 af vejvad14 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En cirklen har ligningen x^2+4x+y^2-6y=23

Bestem cirklen centrum og radius (HJÆLP)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2016 af mathon

Benyt
               a^2\pm 2ab=\left ( a\pm b \right )^2- b^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2016 af mathon

                 x^2+4x+y^2-6y=23

                 x^2+2\cdot x\cdot 2+y^2-2\cdot y\cdot 3=23


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2016 af PeterValberg

#0 

Se eventuelt video nr. 30 på denne videoliste [ LINK ] ved ca. 3 min 15 sek.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Bestem cirklens centrum og radius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.