Matematik

Matematik, problemregning

10. marts 2016 af sanapapas (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Nogle der kan foreklare/hjælpe? Tak. :-)

Midten kom så til at blive 2,2? Hvordan skal jeg så foreklare det med ord?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2016 af Skaljeglavedinelektier

Start med at sætte de to ligninger lig med hinanden og find x. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2016 af Studentos

2x - 2 = -x + 4

2x + x - 2 + 2 = - x + x + 4 + 2 

3x = 6 

\frac{3x}{3}=\frac{6}{3}

x = 2 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. marts 2016 af StoreNord

#0

Nogle der kan foreklare/hjælpe? Tak. :-)

Midten kom så til at blive 2,2? Hvordan skal jeg så foreklare det med ord?


De to grafer skærer hinanden i punktet (2,2).


Skriv et svar til: Matematik, problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.