Matematik

Bestem integralet

13. marts 2016 af 2100happy (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP

Jeg er så småt begyndt, at arbejde med de opgaver jeg har problemer med, men sidder lidt fast angående det bestemte integral ved substitution. 

Opgaven lyder følgende.
Bestem integralet
\int \frac{4x}{2x^2+3}dx

Jeg er nået igennem følgende 

t= 2x^2+3

dx=\frac{1}{4x}dt

\frac{4x}{t} * \frac{1}{4x} dt

\frac{1}{t}dt 

\ln(2x^2+3)+c

Er dette korrekt? 

Mange tak og god weekend. 
Mvh2100


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2016 af fosfor (Slettet)

ja


Skriv et svar til: Bestem integralet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.