Matematik

Eksponentiel funktioner

14. marts 2016 af Liselotteeee (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej søde mennesker
Hvordan laver jeg disse to opgaver :)
Håber der nogen søde sjæle derude der kan hjælpe mig:)
Tak på forhånd
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2016 af fosfor (Slettet)

Du ved at

a1620 = 1/2

isoler a, og beregen da a100

I opgave syv, løs (1 + r)9 = 2


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2016 af peter lind

6. p(t) kan skrives som p(t) = b*(½)t/T = b* ((½)1/T)t hvor T er halveringstiden, Beregn p(100)/p(0)

7. brug kapitalformlen, som giver  (1+r)9 = 2


Skriv et svar til: Eksponentiel funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.