Matematik

Løs ligningen

17. marts 2016 af sille1997 (Slettet) - Niveau: B-niveau

(x+2)^2-2x=8 Løs ligningen 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2016 af mathon

     x^2+4x+4-2x=8

     x^2+2x-4=0

     x^2+2x+(-4)=0


Svar #2
17. marts 2016 af sille1997 (Slettet)

mangler der ikke noget af ligningen 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2016 af mathon

   Nej


Skriv et svar til: Løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.