Fysik

Beregn strømmen igennem spændingskilden.

28. marts 2016 af VI1000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg skal beregne strømmen igennem spændingskilden.
Vil bruge U = R • I
Er i tvivl når der er en indre resistans.

Har ved hæftet et image af kredsløbet.

På forhånd tak.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. marts 2016 af hesch (Slettet)

#0:  Du kan jo trævle kredsløbet op ved:

R = ( ( ( R3 || R4 ) + R1 ) || R2 ) + Ri + R5

I = U0 / R

Mere systematisk og fremtidssikkert ( i tilfælde af mere komplicerede kredsløb ), kan du anvende een af Kirchhoffs love, ( spændingsloven eller strømloven ), men det ved jeg ikke om du har mod på ?


Skriv et svar til: Beregn strømmen igennem spændingskilden.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.