Matematik

Omformning af formel

29. marts 2016 af poulsen280 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg skal omforme den her formel

208-0,7*a=194

Så jeg ved hvad "a" er...

Kan i hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2016 af Soeffi

#0 Du skal løse ligningen: 208 - 0,7·a = 194 med hensyn til a!?

Svar #2
29. marts 2016 af poulsen280 (Slettet)

Ja det skal jeg

så "a" står alene og jeg har fundet ud af hvad "a" er

Så jeg jeg skal løse den


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2016 af mathon

            208-194=0{,}7a

            14=0{,}7a

            \frac{14}{0{,}7}=a

            \frac{140}{7}=a

           20=a

            


Svar #4
29. marts 2016 af poulsen280 (Slettet)

Mange tak :-D


Skriv et svar til: Omformning af formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.