Matematik

Program til matematik

31. marts 2016 af Jensen193 - Niveau: 9. klasse

Hej, er der nogen, der kender et program til matematik? Ligesom Word etc, hvor man kan skrive noter. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. marts 2016 af Therk

Word er faktisk ved at have nogle acceptable note-muligheder. Se under Indsæt → Ligning. Alternativer:

- Excel er excellent (...) til beregninger.

- LaTeX er fantastisk til at typesette matematiknoter, men læres ikke på én dag.

- Diverse CAS-programmer kan også bruges. Nævneværdige er Maple, Matlab, Nspire, Matlab, Mathematica.


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2016 af PeterValberg

Du kan gratis på nettet hente et plugin til MS Word, - det hedder "WordMat".
Så har du et glimrende CAS-program direkte i dit Wordprogram.

[ LINK ] 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2016 af Toonwire

#1

+1\text{ for }\LaTeX.

Eksempel på matematik heri:

z = \overbrace{ \underbrace{x}_\text{real} + i \underbrace{y}_\text{imaginary} }^\text{complex number}

\lim_{x\to 0}{\frac{e^x-1}{2x}} \overset{\left[\frac{0}{0}\right]}{\underset{\mathrm{H}}{=}} \lim_{x\to 0}{\frac{e^x}{2}}={\frac{1}{2}}

\sum_{i=0}^n \sqrt[4]{\int_{i-1}^\pi {f(i) ~\mathrm{d} i} }


Skriv et svar til: Program til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.