Matematik

Tidsinterval for koncentrationen er aftagende

02. april 2016 af chiqqa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har en ligning, der er givet ved:

G(t) = 96 + 263 * e^-0.63*t *Cos(1.03*t-1.57) 0≤t≤6

Jeg skal nu bestemme det tidsinterval hvor koncentrationen er aftagende ?

Hvordan gør jeg det? Når jeg løser g'(x)= 0 får jeg kun positive værdier og aldrig negative :/? 

MANGE TAK


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2016 af mathon

Differentier G(t) og bestem dens monotoni ud fra fortegnsvariationen af G{\, }'(t).
ekstrema for 
                        G{\, }'(t_o)=0
                      


Svar #2
02. april 2016 af chiqqa (Slettet)

okk det jeg gjorde var følgende. Jeg løser g'(x)=0, så får jeg et eller andet tal, lad os sige det er 300.

Jeg indsætter et tal mindre end 300 og et tal større end 300 i g(x), men jeg får kun positive tal ?

Siger du, at jeg skal indsætte et tal større end eller mindre end 300 i g'(x) ? Jeg skal lige forstå det :)

TAK!


Skriv et svar til: Tidsinterval for koncentrationen er aftagende

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.