Matematik

Integration vha. parameterisation

03. april 2016 af BMB15 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, er der nogen der kan hjælpe med at løse dette? (se vedhæftede fil)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2016 af fosfor (Slettet)

integrer (x + y)|r'(t)| mht til t fra 0 til 2pi


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2016 af peter lind

ds = |r|dt

Indsæt x(t) og y(t)


Svar #4
03. april 2016 af BMB15 (Slettet)

Ender med følgende integrale og er i tvivl om hvordan jeg skal fortsætte eller om det er rigtigt sat op. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. april 2016 af fosfor (Slettet)

mangler parentes


Svar #6
03. april 2016 af BMB15 (Slettet)

Tak, men er stadig i tvivl om hvorledes det skal integreres :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. april 2016 af peter lind

Det er forkert

∫x+y ds = ∫kvrod(2)*cos(t) + kvrod(2)*sin(t) rdt


Svar #8
03. april 2016 af BMB15 (Slettet)

så jeg har nu følgende, men hvad med integrationen? 


Brugbart svar (0)

Svar #9
03. april 2016 af peter lind

Forkert r = kvrod(2)


Svar #10
03. april 2016 af BMB15 (Slettet)

Hvorfor er r = kvrod(2)?


Svar #11
03. april 2016 af BMB15 (Slettet)

Nåår, fordi x^2 + y^2 = 2 


Brugbart svar (0)

Svar #12
03. april 2016 af peter lind

ja


Svar #13
03. april 2016 af BMB15 (Slettet)

Men så bliver resultatet jo 0? 


Brugbart svar (0)

Svar #14
03. april 2016 af peter lind

ja


Brugbart svar (0)

Svar #15
03. april 2016 af fosfor (Slettet)

#13 du integrere en funktion der er ulige omkring linjen y = -x over en mængde der er symmetrisk om samme linje, så det skal give 0.


Skriv et svar til: Integration vha. parameterisation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.