Matematik

Please en som kan hjælle med matematik kig vedhæftet dokument

04. april 2016 af Camillaalilji - Niveau: B-niveau
En som kan hjælpe
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. april 2016 af mathon

a)                                    

                                            \left | AC \right |=\frac{\sin(21^{\circ})}{\sin(39^{\circ}+21^{\circ})}

                                            \left | BC \right |=\frac{\sin(39^{\circ})}{\sin(39^{\circ}+21^{\circ})}


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2016 af mathon

b)
                                         h_c=\left | AC \right |\cdot \sin(A)
             eller
                                         h_c=\left | BC \right |\cdot \sin(B)
             


Skriv et svar til: Please en som kan hjælle med matematik kig vedhæftet dokument

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.