Kemi

Fremstilling af opløsninger

04. april 2016 af JVBeier (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP

Jeg har fået en opgave hvor dette er de informationer jeg har at arbejde med 

Og jeg kan ikke finde ud af hvordan man kan regne det ud, er der nogen af jer der kan pege mig i den rigtige retning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2016 af mathon

1.
                       m_{{NaOH}_{\textit{(s)}}}=(0{,}100\; L)\cdot (1{,}000\; \tfrac{mol}{L})\cdot (40{,}00\; \tfrac{g}{mol})=4\; g

2.
                        V\cdot (1{,}000\; M)=(0{,}100\; L)\cdot (0{,}100\; M)

                        V =(0{,}100\; L)\cdot \frac{0{,}100\; M}{1{,}000\; M}=0{,}010\; L=10{,0}\; mL

3.
                         \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! m_{FeSO_4*7H_2O}=(0{,}100\; L)\cdot (0{,}05\; \tfrac{mol}{L})\cdot ((151{,}91+7\cdot 18{,}02)\; \tfrac{g}{mol})=1{,}39025\; g=1390{,}25\; mg

4.
                        V\cdot (2{,}00\; M)=(0{,}100\; L)\cdot (0{,}100\; M)

                        V=(0{,}100\; L)\cdot \tfrac{0{,}100\; M}{2{,}00\; M}=0{,}00500\; L=5{,}00\; mL


Svar #2
04. april 2016 af JVBeier (Slettet)

Mange tak, men du behøvede ikke at lave det for mig, jeg ville bare vide hvordan man gør :)


Skriv et svar til: Fremstilling af opløsninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.