Matematik

log og ln opgave

10. april 2016 af bella1999 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Omskriv: ln 15/4 til formen: a ln 2 + b ln 3 + c ln 5


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2016 af peter lind

Opløs de 15/4 i faktorer og brug dernæst logaritmereglerne ln(a*b) = ln(a/b) = ln(a)-ln(b) og ln(an) = n*ln(a)


Svar #2
10. april 2016 af bella1999 (Slettet)

vil du ikke lige vise mig hvordan du gøre? jeg forstår ikke logaritmereglen...


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2016 af peter lind

fo eks. ln(15/4) = ln(15)-ln(4)


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. april 2016 af SuneChr

Benyt det allerede skrevne på

\ln \left ( \frac{3\cdot 5}{2^{2}} \right )


Skriv et svar til: log og ln opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.