Matematik

Gang ind i parenteserne

12. april 2016 af Silkekrogh - Niveau: 7. klasse
Hvordan ganger man ind i parenteserne og derefter gøre udtrykket kortere ved at hæve parenteserne og reducere dem?
2*(x+1)=

2*(x-1)=

Brugbart svar (2)

Svar #1
12. april 2016 af PeterValberg

Du skal gange ind på alle led i parentesen og hæve den :-)

2·(x + 1) = (2·x + 2·1) = (2x + 2) = 2x + 2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2016 af Studentos

\frac{2x}{2}=\frac{2}{2}

x={\color{Teal} \textbf{}1}


Skriv et svar til: Gang ind i parenteserne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.