Matematik

Opstil en nulhypotese

15. april 2016 af gymelev2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der nogen der kan hjælpe med vedhæftede opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2016 af SuneChr

H0 :  Resultatfordelingen for sæson 2010/11 er den samme som resultatfordelingen for sæson 2009/10 . 


Svar #2
15. april 2016 af gymelev2 (Slettet)

Og hvordan undersøger jeg det med signifikansniveauet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2016 af SuneChr

Forventede værdier:  50,8% af 128,  25,3% af 128, ...
Observerede værdier:                 55,                  45, ...
Antal frihedsgrader = (3 - 1) = 2
Signifikansniveau = 5%      Kritisk værdi = 5,99
Beregn nu Q-værdien. Er Q ≤ 5,99 antages H0 . I modsat fald forkastes den.

Skærmbillede 2016-04-15 kl. 14.12.01.png


Skriv et svar til: Opstil en nulhypotese

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.