Matematik

KIg vedlagt billag en sød sjæl som kan hjælpe med de to opgaver

15. april 2016 af Camillaalilji - Niveau: B-niveau
En sød en der vil hjælpe
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2016 af AskTheAfghan

Opg 5) Ved du hvordan grafen ser ud, når  (1)    a > 0, (2)    d > 0, og (3)     c < 0?

Opg 6) Bestem først stamfunktionen F.

"KIg vedlagt billag en sød sjæl som kan hjælpe med de to opgaver" er ikke en overskrift.

Overskrift
Giv dit spørgsmål en sigende overskrift så hjælper du de relevante brugere med at finde netop dit spørgsmål. Eksempler på gode overskrifter:

Analyse af den lille Rødhætte
Finde x-værdi for: f(x) = b*e^kx
Do og does - forklaring på hvorfor?

Kilde: [LINK]


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2016 af SuneChr

5)  a > 0 :       Grenene opad eller nedad?
     d > 0 :       0, 1 eller 2 rødder?
     c < 0 :       Rødderne samme, eller forskelligt fortegn? *
_____________
*  c = ax1x2      


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. april 2016 af mathon

se


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. april 2016 af mathon

Opg 6)
                     F(x)=\int (4x^3-9x^2+1)\mathrm{d}x=x^4-3x^3+x+k


Skriv et svar til: KIg vedlagt billag en sød sjæl som kan hjælpe med de to opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.