Matematik

Nogle som kan hjælpe med opgave 4&5 kig på vedlagt billag

16. april 2016 af Camillaalilji - Niveau: B-niveau
:-)
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2016 af PeterValberg

opg 4

toppunktet for parablen y = ax2 + bx + c kan bestemmes som:

T_P(x,y)=\left(\frac{-b}{2a}\,,\,\frac{-d}{4a} \right )

hvor d = b2 - 4ac

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2016 af PeterValberg

opg 5

Trekanterne er ligedannede (ensvinklede), benyt de givne
oplysninger til at bestemme skalafaktoren (som er 1,5) 
dermed kan du let bestemme de manglende sidelængder
i trekant DEF og deraf følgende omkredsen.

se eventuelt video nr. 3 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. april 2016 af mette48 (Slettet)

opg 5

find omkredsen af den lille trekant og gang det med skalafaktoren som er 15/10


Skriv et svar til: Nogle som kan hjælpe med opgave 4&5 kig på vedlagt billag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.