Matematik

Bestem centrum og radius for cirklen *HURTIGT*

19. april 2016 af therat (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem centrum og radius for cirklen med ligningen x2+2x+y2+-8-73=0


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. april 2016 af mathon

                                 x2+2x+y2-8y-73=0

                                 (x+1)^2-1+(y-4)^2-16-73=0


Svar #2
19. april 2016 af therat (Slettet)

mange tak :D 


Skriv et svar til: Bestem centrum og radius for cirklen *HURTIGT*

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.