Matematik

Hjælp til at bestemme et mosefunds alder!

24. april 2016 af EO1567 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen, der kan hjælpe med med vedhæftede opgaver?

Jeg tror, at det er eksponentiel vækst og har beregnet a til at være 0,999878403 ved hjælp af formlen for halveringskonstanten.

Vedhæftet fil: sp1.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. april 2016 af Stats

Halveringskonstanten:

T½ = ln(0,5)/a

y = b·ax = b·(1 + r)x , hvor r er tilvæksten i decimaltal

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Hjælp til at bestemme et mosefunds alder!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.