Matematik

En funktion er givet ved f(x) = 2x^2-7x-98. Find f'(x).

26. april 2016 af kitsimos (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion er givet ved f(x) = 2x^2-7x-98. Find f'(x).

Uden hjælpemidler.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2016 af peter lind

brug at (a*xn)' = a*n*xn-1


Skriv et svar til: En funktion er givet ved f(x) = 2x^2-7x-98. Find f'(x).

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.