Matematik

Areal

29. april 2016 af denforviredeelev (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heeej venner, er der en der kan hjælpe mig med denne opgave? 

Det drejer sig om opgave b!

Jeg har i opgave a fået resultatet 8,47

På forhånd tak 

william 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2016 af 123434 (Slettet)

b)

Under racerbådsløbet er et område svarende til trekant ABC afspærret 

Hvor stort et areal er afspærret under racerbådsløbet?

TABC=1/2*lACl*lBCl*sin(C)

C=180-58-43=79

TABC=1/2*9,8*8,47*sin(79)=40,7

Arealet af trekant ABC er 40,7


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2016 af SuneChr

# 1
I arealformlen skal det være C = 43º
Arealet af ΔABC bliver da 28,2930


Svar #3
30. april 2016 af denforviredeelev (Slettet)

forstår det ikke helt!

Jeg skal lave opgaven i maple. hvad skla jeg skrive i maple for at få svaret på opgave b? 


Svar #4
01. maj 2016 af denforviredeelev (Slettet)

Ingen der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. maj 2016 af 123434 (Slettet)

2#

Hvor C=43*


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.