Fysik

Kernefysik - HJÆLP til opgave

09. maj 2016 af Vaskemaskine (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har fået opgaven (der er vedhæftet) stillet i en aflevering, jeg kan dog ikke finde ud af den. 

Nogle der kan finde ud af den? 

Mvh.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2016 af mathon

    Du har
                      I=I_0\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{x}{X_{\frac{1}{2}}}}


Svar #3
09. maj 2016 af Vaskemaskine (Slettet)

Jeg er ikke med? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2016 af mathon

                   I(2000)=I_0\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{2000}{60}}=9{,}24\cdot 10^{-11}\cdot I_0


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2016 af mathon

detaljer:
                      I(x)=I_o\cdot e^{-\mu x}             hvor     e^{-\mu}=\left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{1}{X_{\frac{1}{2}}}}


Skriv et svar til: Kernefysik - HJÆLP til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.