Matematik

platform

12. maj 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjælp

mistst overblik totalt

se vedhæftede fil

Vedhæftet fil: platform.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2016 af PeterValberg

Jeg indsætter lige din opgave

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2016 af PeterValberg

a)

|BC|=|AB|\cdot\sin(A)

b) Tænk ligedannede (ensvinklede) trekanter

\Delta BEF\sim \Delta ADF

hvilket betyder, at du kan opstille følgende forhold:

\frac{|AF|}{|BF|}=\frac{|AD|}{|BE|}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
12. maj 2016 af princess1967 (Slettet)

tak

hvorfor skal matematik være så svært

ved godt at for nogen er logisk men ikke for mig

tak endnu engang


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. maj 2016 af mathon


Skriv et svar til: platform

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.