Fysik

Bestemmelse af fart af klodser

12. maj 2016 af Searchmath (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Hvordan ville I løse denne opgave? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. maj 2016 af Soeffi

#0 Jeg vil sige 1.A) og 2.A)

Ændingen i potentiel energi: 5·m·g·h - 7·m·g·h = -2·m·g·h. Ændring i kinetisk energi = (1/2)·(5m + 7m)·v2 .

Stigning i kinetisk energi = formindskelse af potentiel energi: (1/2)·(5m + 7m)·v2 = 2·m·g·h => v = kvrod(g·h/3)


Skriv et svar til: Bestemmelse af fart af klodser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.