Matematik

polær form - komplekse tal

15. maj 2016 af mov92 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har dette, når jeg tjekker efter i Maple, skal jeg få e^{\pi/4} som det sidste. 

Er der en der kan hjælpe mig med at finde ud af hvad jeg gør galt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2016 af mathon

Formentlig menes

                                   e^{i\cdot \frac{\pi }{4}}=\cos\left(\tfrac{\pi }{4}\right)+i\sin\left ( \tfrac{\pi }{4} \right )=\tfrac{\sqrt{2}}{2}+i\tfrac{\sqrt{2}}{2}


Skriv et svar til: polær form - komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.