Matematik

Hjælp til sandsynlighed - normalfordelt?

18. maj 2016 af Uddannelse2016 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa!

Kan i forklare mig, om der i nedenstående er tale om en opgave, hvor vi skal finde et konfidensinterval for middelværdien når standardafvigelsen er ukendt? 

Billede


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2016 af peter lind

Du har misforstået. Det er en binomialfordeling med p = 0,45


Svar #2
18. maj 2016 af Uddannelse2016 (Slettet)

Hvordan kan du se, at det er binomialfordelt? Der er vel ikke kun to mulige udfald? (når man ser boksen til højre)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2016 af peter lind

I spørgsmålet er der kun to mulige udfald nemlig. personen tænker aldrig over om de overvåget og alternativ personer tænker mere eller  mindre tit over overvågning eller ved det ikke


Svar #4
18. maj 2016 af Uddannelse2016 (Slettet)

Hvordan kan du få det til to mulige udfald? :-)

Altså "Ved ikke" er vel hverken "Ja" eller "Nej". Jeg kan godt se, at "Nogle gange" kan antages som "Ja".


Svar #5
20. maj 2016 af Uddannelse2016 (Slettet)

Op :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. maj 2016 af Stats

Ved ikke, ja ofte og nogle gange kan betragtes som sandsynligheden for at man får en person der tænker over om de bliver overvåget.. Altså q = (1 - p) = (1 - 0,45) = 0,55
- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Hjælp til sandsynlighed - normalfordelt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.