Matematik

cylinder

19. maj 2016 af ChristinaWarda (Slettet) - Niveau: 7. klasse


hvis en cylinder er 1107,8 cm2, kan der så være 1L i?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2016 af Soeffi

#0 hvis en cylinder er 1107,8 cm2, kan der så være 1L i?

Du mener: 1.107,8 cm3?! Ja!


Svar #2
19. maj 2016 af ChristinaWarda (Slettet)

ja ups


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2016 af mette48 (Slettet)

1 L = 1 dm3 = (10 cm)3= 1000cm3


Skriv et svar til: cylinder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.