Matematik

Uden hjælpemidler. Ortogonale opgave.

22. maj 2016 af kitsimos (Slettet) - Niveau: A-niveau

I et koordinatsystem er to vektorer givet ved: 

\underset{a}{\rightarrow} = (\frac{t+1}{2t}) og \overset{b}{\rightarrow}= (\frac{3}{4})

hvor t er et tal.

Bestem t, så vektorerne \underset{a}{\rightarrow} og \underset{b}{\rightarrow} er ortogonale.

Min beregning:

3(t+1)+4*2t= 0

11t+3 = 0

-\frac{3}{11}

Men hvordan er det lige vi har fået 11?

Det er en opgave uden hjælpemidler. Og det var det her der stod på facitlisten.


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. maj 2016 af PeterValberg

3·(t +1) + 4·2t = 0
3t + 3 + 8t = 0
11t + 3 = 0

osv....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
22. maj 2016 af kitsimos (Slettet)

Nåå tusind tak Peter


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2016 af 12rfs (Slettet)

de ikk rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. maj 2016 af 12rfs (Slettet)

hejee

e


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. maj 2016 af 12rfs (Slettet)

h

h


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. maj 2016 af 12rfs (Slettet)

n


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. maj 2016 af 12rfs (Slettet)

b


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. maj 2016 af PeterValberg

#3,4,5,6,7

Hvad mener du lige med de ligegyldige indlæg?
Hvis du ikke har noget at bidrage med, så lad være....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Uden hjælpemidler. Ortogonale opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.