Fysik

Opvarmning af mængde for 1 kg vand fra 0- 100 grader....

03. juni 2016 af mastodont - Niveau: B-niveau

Hej, 

Jeg sidder med et lille problem med en udregning af vand. Hvis man skal opvarme vand fra 0 til 100 grader. Hvad er massen så? 

Jeg ved, at jeg skal bruge ligningen: E= c m t  (havde desværre nogle problemer med formel editoren)

Vands varmefylde er 4186 J/kg c 

t = 100 grader 

massen ? 

Skal jeg bare sige at det er 1 kg, da 1 m3 vand ved omregning svarer til 1 kg.

På forhånd tak for hjælpen! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2016 af Sfeldt (Slettet)

Vand vejer rundt regnet 1 kg per liter. 

1 liter = 1 dm3


Skriv et svar til: Opvarmning af mængde for 1 kg vand fra 0- 100 grader....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.